Number of the records: 1
Potravinářská biochemie II
SYS 0638994 LBL 01738nam^a2200421^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002153654.9 007 ta 008 070131s2007^^^^xr^a^^^e-p^^^-000-0-cze-d 015 $a cnb001707082 020 $a 978-80-7318-496-4 (brož.) : $c 147.00 Kč 035 $a (OCoLC)124088082 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22 080 $a 663/664:577.1 $2 MRF 080 $a (075.8) $2 MRF 100 1-
$a Hoza, Ignác, $d 1941- $7 kl_us_auth*0226874 $4 aut 245 10
$a Potravinářská biochemie II. : $b pro studenty kombinované formy studia / $c Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský 246 30
$a Potravinářská biochemie II. - pro studenty kombinované formy studia 250 $a Vyd. 1. / $b dotisk 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2007 300 $a 150 s. : $b il. ; $c 30 cm 490 1-
$a Učební texty vysokých škol 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 500 $a 40 výt. 500 $a Dotisk r. 2007 (50 výt.) 500 $a Popsáno podle dotisku 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$a potravinářská biochemie $2 czenas $7 kl_us_auth*0227005 655 -7
$a učebnice vysokých škol $2 czenas $7 kl_us_auth*u0003022 700 1-
$7 kl_us_auth*0226875 $a Sumczynski, Daniela, $d 1976- $4 aut 700 1-
$a Budinský, Pavel, $d 1959- $7 kl_us_auth*0240223 $4 aut 710 2-
$a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta $7 kl_us_auth*0208524 810 2-
$7 kl_us_auth*0263612 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $t Učební texty vysokých škol 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:aa32fe00-cf3e-11e7-9c14-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:5276bc8d3e0b323a7cacdaa0019079f2 910 $a KLG001
Number of the records: 1