Number of the records: 1  

O vlivu sýření na rozdělení mikroorganismů v mléce a o biologickém rozdílu mléka a syrovátky vzhledem k bakteriím mléčného kysání

  1. Autor Prokš, Josef, 1892-1974 (Autor)
    NázevO vlivu sýření na rozdělení mikroorganismů v mléce a o biologickém rozdílu mléka a syrovátky vzhledem k bakteriím mléčného kysání / Josef Prokš
    Nakl.údajePraha : Laktologický ústav, 1920
    Fyz.popis14 s.
    EdiceZprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze ; sv. 15
    Edice/záhl.Zprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.