Number of the records: 1  

Human nutrition and prevention of food-borne diseases

  1. Author Matějíčková, Radka (Author)
    TitleHuman nutrition and prevention of food-borne diseases / author Radka Matějíčková, co-author Richard Sovják
    Other author Sovjak, Richard (Author)
    Other corp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut tropického a subtropického zemědělství
    Issue stat.Prague : Czech University of Agriculture, 2004
    Phys.des.191 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-213-1144-4
    978-80-213-1144-2 Kč 220,00
    NoteNad názvem: Czech University of Agriculture Prague, Institute of Tropics and Subtropics. 1. dotisk r. 2007 (20 výt.), 2. dotisk r. 2009 (192 s., 50 výt.). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings výživa člověka * trávicí potíže * alimentární infekce * alimentární intoxikace * prevence onemocnění * 7 human nutrition * 7 indigestion * 7 food-borne infections * 7 food poisoning * 7 prevention of diseases
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC612.39 * 613.2 * 616.3-008 * 616.33-002 * 616-022.3:613.2 * 615.9:613.2 * 616-084 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageEnglish
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Human nutrition and prevention of food-borne diseases

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.