Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie IV

  1. SYS0597456
    LBL
      
    01496nam-a2200373-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002191618.9
    007
      
    ta
    008
      
    080205s2007----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001764049
    020
      
    $a 978-80-7318-623-4 (brož.) : $c 113.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)190778961
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:577.1 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    080
      
    $a (076.5) $2 undef
    245
    00
    $a Potravinářská biochemie IV / $c Ignác Hoza ... [et al.]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2007
    300
      
    $a 105 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 100 výt.
    500
      
    $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003113 $a praktická cvičení
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0226874 $a Hoza, Ignác, $d 1941- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:2e26d6a0-6cd2-11e9-bcdf-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:276062c4d9aaaeeb9c1e7eff568a5be8
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.