Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Author Child, Julia, 1912-2004 (Author)
    TitleUmění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák
    Uniform title Mastering the art of French cooking. Česky
    Cover TitleUmění francouzské kuchyně 2
    Other author Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
    Kozák, Jan, 1970- (Translator)
    IssueVydání první
    Issue stat.V Brně : JOTA, 2015
    Phys.des.727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-866-5 Kč 598.00
    NotePoznámky. Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání
    Subj. Headings francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.568(44) * (035) * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 330649/IIPůjčovna literaturymístní sklad
    Umění francouzské kuchyně

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.