Number of the records: 1  

Divočák

  1. SYS1407506
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230214214522.0
    007
      
    ta
    008
      
    221122s2022----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003475082
    020
      
    $a 978-80-7541-323-9 $q (vázáno) : $c Kč 499.00
    035
      
    $a (OCoLC)1357138852
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55:637.55 $2 MRF
    080
      
    $a 639.111.1 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0425672 $a Axell, Mikael $4 aut
    240
    10
    $a Sauen. $l Česky
    245
    10
    $a Divočák : $b recepty z kančího masa / $c Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen
    246
    30
    $a Recepty z kančího masa
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Jan Vašut s.r.o., $c 2022
    300
      
    $a 142 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny
    500
      
    $a Překlad Alice Kavinová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004684 $a zvěřinová jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0222104 $a černá zvěř $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0425673 $a Ernsth, Frida $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0425675 $a Wettainen, Stefan, $d 1968- $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0247226 $a Kavinová, Alice $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.