Number of the records: 1
Divočák
SYS 1407506 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20230214214522.0 007 ta 008 221122s2022----xr-a---e------001-0-cze-d 015 $a cnb003475082 020 $a 978-80-7541-323-9 $q (vázáno) : $c Kč 499.00 035 $a (OCoLC)1357138852 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55:637.55 $2 MRF 080 $a 639.111.1 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0425672 $a Axell, Mikael $4 aut 240 10
$a Sauen. $l Česky 245 10
$a Divočák : $b recepty z kančího masa / $c Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen 246 30
$a Recepty z kančího masa 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Jan Vašut s.r.o., $c 2022 300 $a 142 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Překlad Alice Kavinová 500 $a Obsahuje rejstřík 650 07
$7 kl_us_auth*h0004684 $a zvěřinová jídla $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0222104 $a černá zvěř $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0425673 $a Ernsth, Frida $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0425675 $a Wettainen, Stefan, $d 1968- $4 pht 700 1-
$7 kl_us_auth*0247226 $a Kavinová, Alice $4 trl 910 $a KLG001
Number of the records: 1