Number of the records: 1
Potravinářská biochemie II
SYS 0521938 LBL 01680nam-a2200397-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002151356.9 007 ta 008 061018s2006----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001646914 020 $a 80-7318-395-1 (brož.) : $c 95.00 Kč 020 $a 978-80-7318-395-0 (brož.) : $c 133.00 Kč 035 $a (OCoLC)85167119 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 663/664:577.1 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*0226874 $a Hoza, Ignác, $d 1941- $4 aut 245 10
$a Potravinářská biochemie II. / $c Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský 250 $a Vyd. 1. 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2006 300 $a 104 s. : $b il. ; $c 29 cm 490 1-
$a Učební texty vysokých škol 500 $a 150 výt. 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 500 $a Dotisk r. 2008 (50 výt.) 504 $a Obsahuje bibliografii 650 04
$7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 700 1-
$7 kl_us_auth*0226875 $a Sumczynski, Daniela, $d 1976- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0240223 $a Budinský, Pavel, $d 1959- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta 810 2-
$7 kl_us_auth*0263612 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $t Učební texty vysokých škol 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a4866db0-82bd-11e3-a6e0-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:6aade8ff5a1556c3226205677baa50f1 910 $a KLG001
Number of the records: 1