Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie II

  1. Hoza, Ignác, 1941-

    Potravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský. -- Vyd. 1. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006. -- 104 s. : il. ; 29 cm. -- (Učební texty vysokých škol). -- 150 výt.. -- Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. -- Dotisk r. 2008 (50 výt.). -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-7318-395-1 (brož.) : 95.00 Kč. -- 978-80-7318-395-0 (brož.) : 133.00 Kč.
    I. Sumczynski, Daniela, 1976- II. Budinský, Pavel, 1959- III. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta


    potravinářská biochemie * učebnice vysokých škol
    663/664:577.1 * (075.8)
    664 - Potravinářský průmysl


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.