Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie III

  1. Hoza, Ignác, 1941-

    Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský. -- Vyd. 1. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006. -- 123 s. : il. ; 30 cm. -- (Učební texty vysokých škol). -- 150 výt.. -- Dotisk r. 2008 (80 výt.). -- Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. -- Obsahuje bibliografii. -- Audience: Určeno studentům 2. roč. bakalářského studia - studijního programu Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě UTB. -- ISBN : 80-7318-396-X (brož.) : 119.00 Kč. -- 978-80-7318-396-7 (brož.) : 148.00 Kč.
    I. Sumczynski, Daniela, 1976- II. Budinský, Pavel, 1959- III. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta


    potravinářská biochemie * metabolismus * učebnice vysokých škol
    663/664:577.1 * 577.12 * (075.8)
    664 - Potravinářský průmysl


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.