Number of the records: 1
Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Author Turek, Bohumil, 1935-2021 (Author) Title Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová Other author Šíma, Petr, 1942- (Author) Michalová, Irena (Author) Other corp. Česká technologická platforma pro potraviny (Publisher) Issue 1. vydání Issue stat. Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 Phys.des. 21 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-87719-58-9 978-80-88019-23-7 Edition Jak poznáme kvalitu? ; svazek 24 Publikace České technologické platformy pro potraviny Series/heading Jak poznáme kvalitu? Publikace České technologické platformy pro potraviny Note Název z obálky. Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny Obsahuje bibliografii Subj. Headings potraviny * syrová strava * teplá jídla * konzervované potraviny * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin Form, Genre informační publikace Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 613.26/.29 * 615.874.24 * 641.83 * 641.55 * 664.8/.9.022.7 * 641.1 * 663/664-021.465 * (036) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 361953 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1