Number of the records: 1
Krajiny prostřených i prázdných stolů
SYS 1157618 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208175816.3 007 ta 008 171121s2017----xr-ah--e------001-0-cze-d 015 $a cnb002953656 020 $a 978-80-7560-087-5 $q (brožováno) : $c Kč 175.00 035 $a (OCoLC)1019650670 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 0-
$a cze $a slo $b eng 043 $a e------ 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641/642(091) $2 MRF 080 $a (048.8:082) $2 MRF 245 00
$a Krajiny prostřených i prázdných stolů. $n II., $p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / $c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) 246 30
$a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu 250 $a Vydání první 264 -1
$a Pardubice : $b Univerzita Pardubice, $c 2017 300 $a 331 stran : $b barevné ilustrace, faksimile ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík 546 $a Částečně slovenský text, anglické resumé 650 07
$7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $z Evropa $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0265853 $a dějiny gastronomie $z Evropa $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*0271985 $a kolektivní monografie $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0365523 $a Zubáková, Blanka, $d 1987- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*p0081449 $a Lenderová, Milena, $d 1947- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*p0111280 $a Kouba, Miroslav, $d 1979- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*0319119 $a Říha, Ivo, $d 1975- $4 edt 910 $a KLG001
Number of the records: 1