Number of the records: 1  

Krajiny prostřených i prázdných stolů

  1. SYS1157618
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208175816.3
    007
      
    ta
    008
      
    171121s2017----xr-ah--e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002953656
    020
      
    $a 978-80-7560-087-5 $q (brožováno) : $c Kč 175.00
    035
      
    $a (OCoLC)1019650670
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    0-
    $a cze $a slo $b eng
    043
      
    $a e------
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642(091) $2 MRF
    080
      
    $a (048.8:082) $2 MRF
    245
    00
    $a Krajiny prostřených i prázdných stolů. $n II., $p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / $c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
    246
    30
    $a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Pardubice : $b Univerzita Pardubice, $c 2017
    300
      
    $a 331 stran : $b barevné ilustrace, faksimile ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    546
      
    $a Částečně slovenský text, anglické resumé
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $z Evropa $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0265853 $a dějiny gastronomie $z Evropa $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0271985 $a kolektivní monografie $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0365523 $a Zubáková, Blanka, $d 1987- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0081449 $a Lenderová, Milena, $d 1947- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0111280 $a Kouba, Miroslav, $d 1979- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0319119 $a Říha, Ivo, $d 1975- $4 edt
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.