Number of the records: 1  

Fermentované potraviny ke každému jídlu

  1. Author Ryczek, Hayley Barisa (Author)
    TitleFermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová
    Uniform title Fermented foods at every meal. Česky
    Other author Šůchová, Barbora, 1992- (Translator)
    IssueVydání první
    Issue stat.Praha : Alpha Book, 2023
    Phys.des.192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-88428-18-3 Kč 448.00
    NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12)
    AnnotationPříručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 412729Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařstvívypůjčený (until 01.07.2024)
    Fermentované potraviny ke každému jídlu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.