Number of the records: 1  

Hodnocení a zpracování ryb

  1. Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    TitleHodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994
    Phys.des.106 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7157-115-6 (brož.) : 31.00 Kč
    Note177 výt.
    Obsahuje bibliografii
    AudienceUrčeno pro posl. Agronomické fakulty
    Subj. Headings mořské ryby * sladkovodní ryby * jakost * rybí maso * zpracování masa
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC637.56 * 639.22 * 639.21 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 212529Půjčovna literaturydepozitář
    Hodnocení a zpracování ryb
    Hodnocení a zpracování ryb

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.