Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie I

  1. SYS0460609
    LBL
      
    01615nam-a2200385-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002192527.6
    007
      
    ta
    008
      
    051021s2005----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001532055
    020
      
    $a 80-7318-295-5 (brož.) : $c 126.00 Kč
    020
      
    $a 978-80-7318-295-3 (brož.) : $c 150.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)85152818
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d BOA001 $d KLG001
    072
    -7
    $a 577 $x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:577.1 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0226874 $a Hoza, Ignác, $d 1941- $4 aut
    245
    10
    $a Potravinářská biochemie I. / $c Ignác Hoza, Daniela Kramářová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2005
    300
      
    $a 168 s. : $b il. ; $c 30 cm
    490
    1-
    $a Učební texty vysokých škol
    500
      
    $a 250 výt.
    500
      
    $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    500
      
    $a Dotisk r. 2007 (100 výt.)
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0226875 $a Sumczynski, Daniela, $d 1976- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta
    810
    2-
    $7 kl_us_auth*0263612 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $t Učební texty vysokých škol
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:18823d30-ab0a-11e6-840e-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:8577ac2d0441092c9441edcc36a6fe03
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.