Number of the records: 1  

Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům

  1. Author Kopáčová, Olga, 1941- (Author)
    TitleTrendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům / Olga Kopáčová
    Other corp. Česko. Ministerstvo zemědělství
    Issue stat.Praha : ÚZPI, 2007
    Phys.des.55 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-7271-184-0
    Note1000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings racionální výživa * celozrnné pečivo * obilná jídla * obilniny * 7 healthy eating * 7 cereal bakery products * 7 cookery (cereals) * 7 cereals
    Form, Genre informační publikace * 7 information publications
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC613.2 * 664.661/.662 * 641.55:633.1 * 633.1 * (036)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.