Number of the records: 1  

Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody

  1. SYS0469855
    LBL
      
    01933nam-a2200421-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208151611.6
    007
      
    ta
    008
      
    051212s2005----xr-----e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001572739
    020
      
    $a 80-7305-529-5 (brož.) : $c 30.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)85156672
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:577.1 $2 undef
    080
      
    $a 543.645 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    080
      
    $a (076.5) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0048512 $a Smutná, Miriam, $d 1942- $4 aut
    245
    10
    $a Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : $b návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / $c Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Brno : $b Veterinární a farmaceutická univerzita, $c 2005
    300
      
    $a 28 s. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 350 výt.
    500
      
    $a Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0227005 $a potravinářská biochemie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0228746 $a biochemická analýza
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003113 $a praktická cvičení
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0220481 $a Vorlová, Lenka $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0048510 $a Malota, Ladislav $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0228644 $a Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. $b Ústav biochemie a biofyziky
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.