Number of the records: 1  

Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody

  1. Smutná, Miriam, 1942-

    Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota. -- Vyd. 1. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. -- 28 s. ; 30 cm. -- 350 výt.. -- Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-7305-529-5 (brož.) : 30.00 Kč.
    I. Vorlová, Lenka II. Malota, Ladislav III. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie a biofyziky


    potravinářská biochemie * biochemická analýza * učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    663/664:577.1 * 543.645 * (075.8) * (076.5)
    664 - Potravinářský průmysl


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.