Number of the records: 1  

Jak funguje jídlo

  1. SYS1180074
    LBL
      
    01984nam^a2200397^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208180326.4
    007
      
    ta
    008
      
    180413s2018^^^^xr^a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002952808
    020
      
    $a 978-80-7549-585-3 $q (vázáno) : $c Kč 399.00
    035
      
    $a (OCoLC)1039838556
    040
      
    $a TAG001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 502/504 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    130
    0-
    $a How food works. $l Česky
    245
    10
    $a Jak funguje jídlo : $b co jíme, když jíme / $c z anglického originálu How food works ... přeložila Jitka Rákosníková
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Euromedia, $c 2018
    300
      
    $a 255 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Esence
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0253904 $a výživa člověka $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002229 $a životní prostředí $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001338 $a potravinářské výrobky $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0256410 $a dietologie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0217481 $a jídlo $x zdravotní aspekty $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003051 $a populárně-naučné publikace $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0235055 $a Rákosníková, Jitka $4 trl
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0366170 $a Esence
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.