Number of the records: 1
Gastronomické technologie II
Author Mlček, Jiří, 1981- (Author) Title Gastronomické technologie II / Jiří Mlček Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 Phys.des. 98 s. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-417-0 164.00 Kč Note Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt. Obsahuje bibliografii Subj. Headings kuchařství * gastronomie * příprava jídel * technologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 641.55 * 001.126-029:6 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 331205 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1