Number of the records: 1  

Otevřený prostor 2015: Jídlo, zemědělství, krajina

  1. SYS1113445
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20170228061110.4
    007
      
    ta
    008
      
    170116s^^^^----xr-^^^^e------000-0^cze-d
    020
      
    $a 978-80-87661-18-5 $q (brožováno) : $c Kč 99.00
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    245
    10
    $a Otevřený prostor 2015: Jídlo, zemědělství, krajina : $b sborník ze semináře 2015 : Kaprálův mlýn, Ochoz u Brna, 28. ledna-1. února
    264
    -1
    $a Praha : $b Ekumenická akademie, $c 2015
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    773
    18
    $w kl_us_cat*1120536 $t Sborník ze semináře Otevřený prostor $h svazků $7 m2as $a Otevřený prostor (seminář $d Brno : Trast pro ekonomiku a společnost, [2007]- Brno : Katedra environmentálních studií : Trast pro ekonomiku a společnost Praha : Ekumenická akademie $g s.
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.