Number of the records: 1  

Technologie ovocných a zeleninových výrobků

  1. Author Kác, Václav, 1897-1975 (Author)
    TitleTechnologie ovocných a zeleninových výrobků / Václav Kác
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Phys.des.215 s. : il., tab.
    EditionKnižnice potravinářského průmyslu ; sv. 49
    Series/headingKnižnice potravinářského průmyslu
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings potravinářství
    Keywordskonzervace ovoce * konzervace zeleniny
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC663/664
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.