Number of the records: 1
Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)
Title Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů Other author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author) Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 Phys.des. 102 s. : il. + 1 CD-ROM ISBN 80-902553-7-X 294.00 Kč Edition Food Service Series/heading Food Service Subj. Headings kontrola potravin * potravinářská mikrobiologie * konzervování potravin Form, Genre metodické příručky UDC 579.67 * 641.4 * 664.8/.9 * (072) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 197118 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1