Number of the records: 1  

Cereální chemie a technologie II

  1. SYS1408221
    LBL
      
    01782cam^a2200469^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230214214538.6
    007
      
    ta
    008
      
    221019s2022----xr^a^^^f-p----000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003464949
    020
      
    $a 978-80-7592-135-2 $q (brožováno) : $c Kč 320.00
    035
      
    $a (OCoLC)1357139446
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABD025 $d ABA013 $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 633.1 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a 664.6 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0209130 $a Skřivan, Pavel $4 aut
    245
    10
    $a Cereální chemie a technologie II : $b sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / $c Pavel Skřivan a kolektiv
    246
    30
    $a Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie
    250
      
    $a Vydání: první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2022
    300
      
    $a 173 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 30 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001643 $a obilniny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0009478 $a potravinářská technologie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0270873 $a pekařství $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol $2 czenas
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0004034 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $4 pbl
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.