Number of the records: 1
Obiloviny v lidské výživě 2019
SYS 1261629 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20191112123415.6 007 ta 008 191112s^^^^----xr-^^^^e------000-0^cze-d 020 $a 978-80-88019-38-1 $q (brožováno) : $c Kč 130.00 040 $a KLG001 $b cze $e rda 245 10
$a Obiloviny v lidské výživě 2019 : $b slovníček pojmů z cerální oblasti : přehled pěstování a šlechtění obilovin " chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : technologie a zpracování obilovin 264 -1
$a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, $c 2019 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 773 18
$w kl_us_cat*1157973 $t Obiloviny v lidské výživě $h ^^^svazků $7 nnas $d Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015- $k Publikace České technologické platformy pro potraviny $g s. 910 $a KLG001
Number of the records: 1