Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě 2019

  1. SYS1261629
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20191112123415.6
    007
      
    ta
    008
      
    191112s^^^^----xr-^^^^e------000-0^cze-d
    020
      
    $a 978-80-88019-38-1 $q (brožováno) : $c Kč 130.00
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    245
    10
    $a Obiloviny v lidské výživě 2019 : $b slovníček pojmů z cerální oblasti : přehled pěstování a šlechtění obilovin " chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : technologie a zpracování obilovin
    264
    -1
    $a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, $c 2019
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    773
    18
    $w kl_us_cat*1157973 $t Obiloviny v lidské výživě $h ^^^svazků $7 nnas $d Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015- $k Publikace České technologické platformy pro potraviny $g s.
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.