Search results

Records found: 5  
Your query: Corporation = "Kruh moderních filologů"
  1. Svět literatury : časopis pro novověké zahraniční literatury .  Pardubice :  Praha :  Mlejnek,  Univerzita Karlova, Filozofická fakulta  1991-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2022: Číslo 65-66 + Le Monde de la littérature
    2021: 63-64
    2020: 61-62 + Zvl. č.
    2019: 59-60
    2018: 57-58
    2017: 55-56 + Zvl. č.
    2016: 53-54 + Zvl. č.
    2015: 51-52 + Zvl. č.
    2014: 49-50
    2013: 47-48
    2012: 45-46
    2011: 43-44
    2010: 41-42
    2009: 39-40
    2008: 37-38
    2007: 35-36
    2006: 33-34
    2005: 31-32
    2004: 28/29/30
    2003: 25-26/7
    2002: 23/24
    2001: 21/22
    2000: 19-20
    1999: 17-18
    1998: 15-16
    1997: 13-14
    1996: 11-12
    1995: 9-10
    1994: 7-8
    1993: 5-6
    1992: 3-4
    1991: 1-2
    Svět literatury
  2. Ročenka Kruhu moderních filologů při Čs. akademii věd za rok ... .  Praha :  Praha :  České Budějovice :  Praha :  Kruh moderních filologů při ČSAV,  Kruh moderních filologů  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích  Univerzita Karlova, Filozofická fakulta  1956-2019  ^^^svazků  
    Ročenka Kruhu moderních filologů při Čs. akademii věd za rok
  3. Vzdělávání učitelů cizích jazyků na počátku 21. století : sborník příspěvků ze IV. středoevropské regionální konference mezinárodní federace učitelů živých jazyků / Marie Fenclová (ed.) .  Praha :  Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta,  2004 .  271 s.   [2, currently available 2]
    Vzdělávání učitelů cizích jazyků na počátku 21. století
  4. Kontext - překlad - hranice : studie z komparatistiky / [uspořádali Oldřich Král, Martin Procházka a Vladimír Svatoň] .  Pardubice :  Marie Mlejnková,  1996 .  154 s.  
    Kontext - překlad - hranice
  5. Romantismus a osobnost : subjektivita v anglické romantické poezii a estetice / Martin Procházka .  Pardubice :  Marie Mlejnková,  1996 .  278 s.  
    Romantismus a osobnost


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.