Search results
- Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr . Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 . 102 s. [1, currently available 1]
- Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 . 101 s. [1, currently available 1]
- Základy konzervace potravin / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 . 119, [18] s. [1, currently available 1]
- Základy konzervace potravin / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005 . 119 s.
- Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 . 102 s.
- Produkce a zpracování masa / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 . 202 s. [1, currently available 1]
- Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 . 122 s. [1, currently available 1]
- Zpracování zemědělských produktů / Ivo Ingr a kolektiv . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 . 249 s. [1, currently available 1]
- Základy konzervace potravin / Ivo Ingr . Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 . 119 s. [1, currently available 1]
- Technologie masa / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 . 273 s.