Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0201469^"
  1. Jakou barvu má domov : česká a slovenská krajina očima fotografů v proměnách století / Anonymové, Pavel Baňka, Rudolf Bruner-Dvořák, Vladimír Jindřich Bufka, Pavel Dias, František Drtikol, Jindřich Eckert, Jaroslav Feyfar, Jaromír Funke, Jiří Jeníček, Eduard Nepomuk Kozič, Vladimír Kozlík, Jaroslav Krupka, Jan Kříženecký, Ľuba Lauffová, Jan Lauschmann, Margita Mancová, Pavel Mára, Karel Novák, Josef Ptáček, Jan Reich, Jan Ságl, Jan Saudek, Ignác Schächtl, Dušan Slivka, Josef Sudek, Ferdinand Valent, Eugen Wiškowský, Petr Zhoř, Alois Zych ; obrazovou část sestavili, doslov a údaje o fotografech napsali Vladimír Remeš a Daniela Mrázková ; průvodní text Libuše Palečková ; úvod napsal Kornel Vavrinčík .  Praha :  Mladá fronta,  1988  160 stran  
    Jakou barvu má domov
  2. Jan Lauschmann : [monografie s ukázkami z fot. díla] / text Daniela Mrázková ; fot. Jan Lauschmann ; obálka a graf. úprava Libor Fára .  Praha :  Odeon,  1986 .  49 s.  
    Jan Lauschmann
  3. Jan Lauschmann : [Monografie s ukázkami z fot. díla] / Text Daniela Mrázková ; Fot. Jan Lauschmann ; Obálka a graf. úprava Libor Fára Daniela Mrázková ; Jan Lauschmann ; Jan Lauschmann .  Praha :  Odeon,  1986 .  49 s.   [3, currently available 3]
    book
  4. Praha objektivem mistrů / Růžička, Lauschmann, Wiškovský, Funke, Sudek, Jeníček, Honty, Plicka, Ehm, Paul, Brok, Hák, Jírů, Feyfar, Sitenský ; úvodní slovo Ludvík Baran .  Praha :  Panorama,  1983 .  247 s.  
    Praha objektivem mistrů
  5. Výroba a vlastnosti citlivého fotografického materiálu / Jan Lauschmann, František Mašín, Ladislav Křivánek .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1959  517 stran  
    Výroba a vlastnosti citlivého fotografického materiálu
  6. Rozbory v průmyslu fotografickém / napsal Jan Lauschmann. .  Praha :  Nákladem Československé společnosti chemické,  1948. .  111 s.  
    Rozbory v průmyslu fotografickém


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.