Search results

Records found: 11  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0037437^"
  1. Čisté mlékařské kultury : výroba, kontrola, použití / Miloš Teplý, [který také naps.] předml... . [aj.] .  Praha :  SNTL,  1984 .  295 s.  
    Čisté mlékařské kultury
  2. Technologie mléčných výrobků / vyprac., ved. Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1981 .  371 s   [1, currently available 1]
    book
  3. Moderní mléčná kuchařka : mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje / Miloš Teplý, Růžena Plavcová, Věra Rumlová, Jaroslav Vinš .  Praha :  Avicenum,  1981  359 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Moderní mléčná kuchařka
  4. Technologie mléčných výrobků / kolektiv pod vedením Miloše Teplého, A.A. Sokolova a Arthura Mayera ; příspěvky ruských autorů přeložil Karel Zadražil, německých autorů Augustin Lukáš .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1981  371 stran  
    Technologie mléčných výrobků
  5. Nové směry v technice a technologii mlékárenského průmyslu / Hlav. aut. Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1980 .  243 s   [1, currently available 1]
    book
  6. Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý .  Praha :  Nakladatelství technické literatury,  1980  282 stran  
    Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství
  7. Mléko a jeho produkce k průmyslovému zpracování / Hlav. aut. Miloš Teplý .  Praha :  SZN,  1979 .  371 s   [1, currently available 1]
    book
  8. Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / [vedoucí autorského kol.] Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1968 .  185 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv .  Praha :  SNTL,  1968 .  185, [1] s.  
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
  10. Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý .  Praha :  Státní zdravotnické nakladatelství,  1962 .  246 s.  
    Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.