Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0204737 amg^"
  1. Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  189 s.  
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  2. Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová .  V Praze :  Výzkumný ústav rostlinné výroby,  2003 .  88 s.  
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
  3. Z lesa i ze zahrady od jara do zimy / Dagmar Lánská ; [ilustrovala Vítězslava Klimtová ] .  Praha :  Práce,  1987 .  247 s.  
    Z lesa i ze zahrady od jara do zimy
  4. Dietetika / pro mediky a lékaře napsal Václav Krejsa odborný lékař chorob žaludku, střev a výměny látek .  Praha :  Lékařské knihkup. a naklad.,  1948 .  876 s.  
    Dietetika


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.