Search results
- Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 98 s. [1, currently available 1]
- Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. / Iva Burešová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 94 s. [1, currently available 1]
- Gastronomické technologie II / Jiří Mlček . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 98 s. [1, currently available 1]
- Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 . 302 s. [1, currently available 1]
- Mlékárenská technologie I. / František Buňka ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 . 258 s. [1, currently available 1]
- Základy biologie / Ladislava Mišurcová . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012 . 168 s. [1, currently available 1]
- Mechanika polymerů a kompozitů / Oldřich Šuba . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 . 110 s. [1, currently available 1]
- Nanokompozity polymer/jíl = Polymer/clay nanocomposites : teze habilitační práce / autor Dagmar Měřínská . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 . 38 s. [1, currently available 1]
- Antimikrobiální modifikace polymerů = Antimicrobial modifications of polymers : teze habilitační práce / Vladimír Sedlařík . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 . 52 s. [1, currently available 1]
- Procesní inženýrství : transportní, fyzikální a termodynamická data : (doporučeno pro studijní program Chemie a technologie materiálů) / Dagmar Janáčová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011 . 93 s. [1, currently available 1]