Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0226874 xodb^"
  1. Potravinářská biochemie I. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  159 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářská biochemie I
  2. Potravinářská biochemie V. / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  70 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářská biochemie V
  3. Potravinářská biochemie IV / Ignác Hoza ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  105 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářská biochemie IV
  4. Potravinářská biochemie II. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  150 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářská biochemie II
  5. Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  123 s.   [2, currently available 2]
    Potravinářská biochemie III
  6. Potravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2006 .  104 s.   [2, currently available 2]
    Potravinářská biochemie II
  7. Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  130 s.   [1, currently available 1]
    Teoretické principy konzervace potravin I
  8. Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  168 s.   [2, currently available 2]
    Potravinářská biochemie I
  9. Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  178 s.   [2, currently available 2]
    Technologie výroby potravin rostlinného původu


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.