Search results
- Potravinářská biochemie V. / Ignác Hoza ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 . 70 s. [1, currently available 1]
- Potravinářská biochemie I. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budinský . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008 . 159 s. [1, currently available 1]
- Potravinářská biochemie II. : pro studenty kombinované formy studia / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 . 150 s. [1, currently available 1]
- Potravinářská biochemie IV / Ignác Hoza ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 . 105 s. [1, currently available 1]
- Potravinářská biochemie II. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 . 104 s. [2, currently available 2]
- Potravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 . 123 s. [2, currently available 2]
- Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 . 178 s. [2, currently available 2]
- Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005 . 130 s. [1, currently available 1]
- Potravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 . 168 s. [2, currently available 2]