Search results
- Kvalita živočišné produkce : sborník příspěvků : Praha 2008 : seminář 13.5.2008 . V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2009 . 67 s. [1, currently available 1]
- Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská . Praha : Česká zemědělská univerzita, 2006 . 48 s. [1, currently available 1]
- Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek . Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 . 180 s. [1, currently available 1]
- Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002 . 141 s. [1, currently available 1]