Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0238421 xodb^"
  1. Kvalita živočišné produkce : sborník příspěvků : Praha 2008 : seminář 13.5.2008 .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita,  2009 .  67 s.   [1, currently available 1]
    Kvalita živočišné produkce
  2. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2006 .  48 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  180 s.   [1, currently available 1]
    Technologie výroby potravin živočišného původu
  4. Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie,  2002 .  141 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.