Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0000953 amg^"
  1. Proteiny ... : [sborník příspěvků ... ročníku mezinárodní konference] .  Brno :  Ve Zlíně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně  [2004]-2011 .  3 sv.  
    Proteiny
  2. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2007 .  108 s.  
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
  3. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2005 .  142 s.  
    book
  4. Hygiena potravin / Eva Vítová .  Brno :  Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,  2004 .  128 s.  
    Hygiena potravin
  5. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2001 .  180 s.  
    Hygiena a technologie mléčných výrobků
  6. Hygiena mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Jindra Lukášová .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  1995 .  56 s.  
    Hygiena mléka a mléčných výrobků
  7. Tuberkulóza hospodářských zvířat / Jaroslav Dražan a kolektiv .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1962  509 stran  
    Tuberkulóza hospodářských zvířat
  8. O prohlížení mléka kravského se stanoviska zdravotního / sepsal na základě studií a vlastní zkušenosti A. Tomsa .  V Praze :  A. Tomsa,  1880 .  37 s.  
    O prohlížení mléka kravského se stanoviska zdravotního


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.