Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0001168 xnor^"
  1. Potraviny - Stanovení vitamínu B1 metodou HPLC : ČSN EN 14122 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  18 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC : ČSN EN 14148 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Potraviny - Stanovení vitamínu C metodou HPLC : ČSN EN 14130 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  14 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Potraviny - Stanovení vitamínu B2 metodou HPLC : ČSN EN 14152 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) a ergokalciferolu (D2) : ČSN EN 12821 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  18 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie : ČSN EN 12823-1. Část 1, Stanovení all-trans-retinolu a 13-cis-retinolu .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  17 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie : ČSN EN 12823-2. Část 2, Stanovení á-karotenu .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  17 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Potraviny - Stanovení vitamínu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení ŕ-,á-,ć a ë- tokoferolů : ČSN EN 12822 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  19 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.