Search results
- Potraviny - Stanovení vitamínu B1 metodou HPLC : ČSN EN 14122 . Praha : Český normalizační institut, 2004 . 18 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC : ČSN EN 14148 . Praha : Český normalizační institut, 2004 . 15 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu C metodou HPLC : ČSN EN 14130 . Praha : Český normalizační institut, 2004 . 14 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu B2 metodou HPLC : ČSN EN 14152 . Praha : Český normalizační institut, 2004 . 15 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) a ergokalciferolu (D2) : ČSN EN 12821 . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 18 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie : ČSN EN 12823-1. Část 1, Stanovení all-trans-retinolu a 13-cis-retinolu . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 17 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie : ČSN EN 12823-2. Část 2, Stanovení á-karotenu . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 17 s. [1, currently available 1]
- Potraviny - Stanovení vitamínu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení ŕ-,á-,ć a ë- tokoferolů : ČSN EN 12822 . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 19 s. [1, currently available 1]