Search results

Records found: 12  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0002901 amg^"
  1. Intenzívní výroba píce / Autor: Antonín Klesnil a kol. ; Kresby: Ondřej Švarc .  Praha :  SZN,  1981 .  377, [15] s.  
    Intenzívní výroba píce
  2. Odrůdová agrotechnika polních plodin / Jan Schmidt a kolektiv .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1980 .  393 s.  
    Odrůdová agrotechnika polních plodin
  3. Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964). 2. díl, Pícniny, okopaniny / Vyprac. kol. pod ved. Jana Schmidta, [který také naps. úvod] .  Praha :  SZN,  1966 .  138, [2] s.  
    Výsledky státních odrůdových zkoušek (1964)
  4. Výsledky státních odrůdových zkoušek 1959-1962. 2. díl, Okopaniny, olejniny, přadné rostliny, pícniny / Vyprac. kol., ved. Jan Schmidt .  Praha :  SZN,  1965 .  153, [2] s.  
    Výsledky státních odrůdových zkoušek 1959-1962
  5. Zemědělská fytopatologie. Díl 2, Choroby polních plodin / [vědečtí redaktoři: Eduard Baudyš, Jaroslav Benada, Jan Špaček ; autoři : Jaroslav Benada ... [et al.] .  Praha :  SZN,  1958 .  775, [1] s.  
    Zemědělská fytopatologie
  6. Praktické travinářství a jetelářství / [Autor:] Josef Demela .  Praha :  SZN,  1956 .  470, [9] s.  
    Praktické travinářství a jetelářství
  7. Použití travních semen / Josef Demela ; odborně přehlédl Jan Drašar .  Praha :  SZN,  1953 .  219 s., [3] s.  
    Použití travních semen
  8. Zelené hnojení budoucnost zemědělství / napsal Bartoloměj Mikulka .  Milotice n. B. :  Milotický hospodář,  1925 .  29 s.  
    Zelené hnojení budoucnost zemědělství
  9. Základy semenářství : návod ku poznávání nejdůležitějších semen rostlin pícních a jejich hlavních plevelů. Stanovení množství osiva při zakládání luk a při pěstování jetelin a travin na semeno / Jos. F. Koukol .  Praha :  A. Reinwart,  1913 .  37 s.  
    Základy semenářství
  10. Nakládání píce : stručné poučení o úpravě hnědého sena, sladké a kyselé píce / napsal Fr. Sitenský .  V Praze :  A. Reinwart,  1899 .  14 s.  
    Nakládání píce

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.