Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0003435 amg^"
  1. Lukařství a pastvinářství : biodiagnostika a speciální pratotechnika / František Klimeš .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2004 .  157 s.  
    Lukařství a pastvinářství
  2. Obnova druhově bohatých luk : referáty ze semináře : Hluk, 30.-31.1.1997 .  V Uherském Hradišti :  Přírodovědný klub v Uherském Hradišti,  1997 .  90 s.  
    Obnova druhově bohatých luk
  3. Luční porosty na severním okraji města Zlín = Vegetation of the meadows to the north of the town of Zlin (south-eastern Moravia) / Pavel Kusák .  Zlín :  Muzeum jihovýchodní Moravy,  1996 .  43 s.  
    Luční porosty na severním okraji města Zlín
  4. Wiesen und Wälder des südlichen Český les - Gebirges (Oberpfälzer Wald - tschechische Seite) / Tomáš Kučera, Jaroslav Jirásek und Richard Višňák .  Plzeň :  Západočeské muzeum,  1994 .  54 s., [8] slož. l.  
    Wiesen und Wälder des südlichen Český les - Gebirges (Oberpfälzer Wald - tschechische Seite)
  5. Rostliny luk, pastvin, vod a bažin : kapesní atlas / František Hron, Otakar Zejbrlík .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1983  423 stran  
    Rostliny luk, pastvin, vod a bažin
  6. Lukařství / napsal Josef Munzar .  V Praze :  Tiskem a nákladem J. Otty,  1895 .  135 s.  
    Lukařství
  7. Lukařství / napsal R. Purghart .  V Č. Budějovicích :  Arnošt Pešl,  1891 .  48 s., [3] složené l. obr. příl., [5] l. obr. příl.  
    Lukařství
  8. O zvelebování luk, aby těžilo se více a dobré trávné píce / sepsal a názornými výkresy opatřil Karel Lambl .  V Praze :  I.L. Kober,  1863 .  xii, 107 s.  
    O zvelebování luk, aby těžilo se více a dobré trávné píce
  9. O zvelebování luk, aby těžilo se více a dobré trávné píce / sepsal a názornými výkresy opatřil Karel Lambl .  V Praze :  Kober & Markgraf,  1860 .  xii, 100 s.  
    O zvelebování luk, aby těžilo se více a dobré trávné píce


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.