Search results

Records found: 28  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0003920 xnor^"
  1. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu laktózy vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií (Referenční metoda) : ČSN ISO 22662 .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  14 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Tepelně ošetřené mléko - Stanovení obsahu laktulózy - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie : ČSN ISO 11868 .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  14 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Mléko - Stanovení počtu somatických buněk : ČSN EN ISO 13366-1. Část 1, Mikroskopická metoda (Referenční metoda) .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  21 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Mléko - Stanovení celkového obsahu fosforu - Metoda s použitím molekulární absorpční spektrometrie : ČSN ISO 9874 .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  10 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek : ČSN EN ISO 13969 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Mléko a mléčné výrobky - Průkaz Enterobacter sakazakii : ČSN P ISO/TS 22964 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis imunozkoušek nebo receptorových zkoušek k detekci antimikrobiálních reziduí : ČSN EN ISO 18330 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  14 s.il.   [1, currently available 1]
    book
  8. Mléko - Stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 21 °C (Rychlá metoda) : ČSN ISO 8552 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  10 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů : ČSN EN ISO 14673-3. Část 3, Metoda s užitím redukce kadmiem a průtokové injekční analýzy s in-line dialýzou (Rutinní metoda) .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Sušené mléko - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 5537 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  11 s.   [1, currently available 1]
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.