Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0004478 xnor^"
  1. Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích : ČSN 57 5001 .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  23 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Zmrazené ryby nekuchané a kuchané : ČSN 57 5022 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Zmrazené syrové olihně : ČSN 57 5021 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Zmrazené rybí filety : ČSN 57 5020 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Zmrazení humři : ČSN 57 5011 .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  7 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-2. Část 2, Odběr vzorků .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .   [1, currently available 1]
    book
  7. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-4. Část 4, Stanovení vody .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  6 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-5. Část 5, Stanovení chloridu sodného .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  5 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-1. Část 1, Všeobecná ustanovení .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  3 s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-3. Část 3, Senzorické zkoušení .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  7 s.   [1, currently available 1]
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.