Search results
- Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal . České Budějovice : Dona, 2012 . 160 s. [1, currently available 1]
- Zpracování ryb / Miroslav Merten . Praha : Informatorium, 2012 . 294 s., [10] s. obr. příl. [1, currently available 1]
- Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.] . Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. [1, currently available 1]
- Udírny a uzení ryb : 54 barevných fotografií, 12 kreseb / Egon Binder ; [přeložila Jitka Koubková] . Praha : Grada, 2011 . 99 s. [1, currently available 1]
- Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr . Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 . 102 s. [1, currently available 1]
- Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada . Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. [1, currently available 1]
- Ryby : situační a výhledová zpráva / [odpovědná odborná redaktorka Jana Holá] . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2001 . 26 s. [1, currently available 1]
- Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr . Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 . 106 s. [1, currently available 1]