Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0004669 xodb^"
  1. Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal .  České Budějovice :  Dona,  2012 .  160 s.   [1, currently available 1]
    Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
  2. Zpracování ryb / Miroslav Merten .  Praha :  Informatorium,  2012 .  294 s., [10] s. obr. příl.   [1, currently available 1]
    Zpracování ryb
  3. Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.] .  Vodňany :  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod,  2011 .  34 s.   [1, currently available 1]
    Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin
  4. Udírny a uzení ryb : 54 barevných fotografií, 12 kreseb / Egon Binder ; [přeložila Jitka Koubková] .  Praha :  Grada,  2011 .  99 s.   [1, currently available 1]
    Udírny a uzení ryb
  5. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  102 s.   [1, currently available 1]
    Jakost a zpracování ryb
  6. Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada .  Vodňany :  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický,  2009 .  22 s.   [1, currently available 1]
    Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus
  7. Ryby : situační a výhledová zpráva / [odpovědná odborná redaktorka Jana Holá] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2001 .  26 s.   [1, currently available 1]
    Ryby
  8. Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Vysoká škola zemědělská,  1994 .  106 s.   [1, currently available 1]
    Hodnocení a zpracování ryb


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.