Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0005848 amg^"
  1. Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU / Jaroslav Červenka, Zdeněk Poděbradský, Jan Jarolímek .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF,  2004 .  69 s.  
    Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU
  2. Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV,  2003 .  57 s.  
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
  3. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2001 .  180 s.  
    Hygiena a technologie mléčných výrobků
  4. Hygiena mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Jindra Lukášová .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  1995 .  56 s.  
    Hygiena mléka a mléčných výrobků
  5. Receptury mléčných nápojů a jídel .  Praha :  Merkur,  1969 .  177 s.  
    Receptury mléčných nápojů a jídel
  6. Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý .  Praha :  Státní zdravotnické nakladatelství,  1962 .  246 s.  
    Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti
  7. Chemie mléka a mléčných výrobků : Část povšechná. (II, Mléčné výrobky) / Napsal Prof. Dr. Otakar Laxa .  V Praze :  Ministerstvo zemědělství republiky Československé,  1936 .  327 s.  
    book
  8. Chemie mléka a mléčných výrobků. Část povšechná. [I, Mléko] / Otakar Laxa .  V Praze :  Ministerstvo zemědělství rep. čsl.,  1928 .  392 s.  
    book
  9. Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa .  Praha :  Ministerstvo zemědělství republiky Československé,  1925 .  276 s.  
    Chemie mléka a mléčných výrobků
  10. Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu / sostavil V.A. Medvedev .  Praga :  Knigoizdatel'stvo "Chutor",  Lingva  1925  220 stran  
    Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.