Search results

Records found: 21  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0005848 xnor^"
  1. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu laktózy vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií (Referenční metoda) : ČSN ISO 22662 .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  14 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu chloridů - Potenciometrická titrační metoda : ČSN EN ISO 5943 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  9 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek : ČSN EN ISO 13969 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Mléko a mléčné výrobky - Průkaz Enterobacter sakazakii : ČSN P ISO/TS 22964 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis imunozkoušek nebo receptorových zkoušek k detekci antimikrobiálních reziduí : ČSN EN ISO 18330 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  14 s.il.   [1, currently available 1]
    book
  6. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů : ČSN EN ISO 14673-3. Část 3, Metoda s užitím redukce kadmiem a průtokové injekční analýzy s in-line dialýzou (Rutinní metoda) .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  15 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 1735 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  19 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů : ČSN EN ISO 14673-2. Část 2, Metoda s užitím segmentové průtokové analýzy (Rutinní metoda) .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  18 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů : ČSN EN ISO 14673-1. Část 1, Metoda s užitím redukce kadmiem a spektrometrie .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  18 s.   [1, currently available 1]
    book
  10. Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných : ČSN 57 0105-2. Část 2, Odběr vzorků .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  10 s.   [1, currently available 1]
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.