Search results

Records found: 23  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0005848 xodb^"
  1. Domácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini .  Praha :  Vašut,  2021  144 stran   [2, currently available 1]
    Domácí jogurt, tvaroh a sýr
  2. Ájurvéda : život v rovnováze / Maya Tiwari ; přeložila Anna Štorkánová .  Praha :  Alferia,  2020  313 stran   [1, currently available 1]
    Ájurvéda
  3. Domácí mlékař, aneb, Co jste se v 1. dílu nedozvěděli / Klára Hadašová .  Police nad Metují :  Analfabet,  [2019]  ©2019  19 stran   [1, currently available 1]
    Domácí mlékař, aneb, Co jste se v 1. dílu nedozvěděli
  4. Mléko - přítel nebo nepřítel : jak postupovat při nesnášenlivosti mléka / Pavel Kohout, Jana Dostálová, Peter a Natália Szitányi, Lucie Růžičková .  Praha :  Forsapi,  [2016?]  53 stran   [1, currently available 1]
    Mléko - přítel nebo nepřítel
  5. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] .  Praha :  Grada,  2015 .  255 s.   [2, currently available 1]
    Síla přírodní fermentace
  6. Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů" / autory certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Sabina Purkrtová, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg .  V Praze :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2015  30 listů   [1, currently available 1]
    Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů"
  7. Domácí sýry / Petra Rubášová .  V Brně :  CPress,  2015  143 stran   [1, currently available 1]
    Domácí sýry
  8. Mléko a mléčné výrobky : jak poznáme kvalitu? / [Jiří Kopáček] .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů : Potravinářská komora ČR,  2014 .  31 s.   [1, currently available 1]
    Mléko a mléčné výrobky
  9. Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům / Klára Hadašová .  Průhonice :  Analfabet,  2014 .  255 s.   [1, currently available 1]
    Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům
  10. Mlékárenské technologie / Květoslava Šustová, Vladimír Sýkora .  V Brně :  Mendelova univerzita,  2013 .  223 s.   [1, currently available 1]
    Mlékárenské technologie

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.