Search results
- Domácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini . Praha : Vašut, 2021 144 stran [2, currently available 1]
- Ájurvéda : život v rovnováze / Maya Tiwari ; přeložila Anna Štorkánová . Praha : Alferia, 2020 313 stran [1, currently available 1]
- Domácí mlékař, aneb, Co jste se v 1. dílu nedozvěděli / Klára Hadašová . Police nad Metují : Analfabet, [2019] ©2019 19 stran [1, currently available 1]
- Mléko - přítel nebo nepřítel : jak postupovat při nesnášenlivosti mléka / Pavel Kohout, Jana Dostálová, Peter a Natália Szitányi, Lucie Růžičková . Praha : Forsapi, [2016?] 53 stran [1, currently available 1]
- Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] . Praha : Grada, 2015 . 255 s. [2, currently available 1]
- Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů" / autory certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Sabina Purkrtová, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg . V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015 30 listů [1, currently available 1]
- Domácí sýry / Petra Rubášová . V Brně : CPress, 2015 143 stran [1, currently available 1]
- Mléko a mléčné výrobky : jak poznáme kvalitu? / [Jiří Kopáček] . Praha : Sdružení českých spotřebitelů : Potravinářská komora ČR, 2014 . 31 s. [1, currently available 1]
- Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům / Klára Hadašová . Průhonice : Analfabet, 2014 . 255 s. [1, currently available 1]
- Mlékárenské technologie / Květoslava Šustová, Vladimír Sýkora . V Brně : Mendelova univerzita, 2013 . 223 s. [1, currently available 1]