Search results
- Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud : program & book of abstracts : April 6-7, 2016 Prague, Czech Republic / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Paul Brereton, editors . Prague : University of Chemistry and Technology, [2016] ©2016 201 stran [1, currently available 1]
- Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 122 stran [1, currently available 0]
- 1st European Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food / Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics : June 18-20, 2012, Prague, Czech Republic : book of abstracts / editors Jana Pulkrabová ... [et al.] . Prague : Institute of Chemical Technology, c2012 . 84 s. [1, currently available 1]
- Enologie a odborná degustace / Božena Fialková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 140 s. [1, currently available 1]
- Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská . Praha : Česká zemědělská univerzita, 2006 . 48 s. [1, currently available 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 . 101 s., [17] l. příl. [1, currently available 1]
- Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 . 173 s. [1, currently available 1]
- Enologie a odborná degustace / Božena Fialková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2005 . 134 s. [1, currently available 1]
- Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 64 s. [1, currently available 1]
- Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček] . Praha : HASAP Gastro Consulting, [2004] . [16] s. [1, currently available 1]