Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0009006 xodb^"
  1. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová .  Praha :  Národní knihovna ČR,  2008 .  163 s.   [6, currently available 0, at library only 5]
    Katalogizace ve formátu MARC 21
  2. Nový přístup k evropské harmonizaci .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  60 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová .  Praha :  Národní knihovna ČR,  2004 .  156 s.   [1, currently available 1]
    Katalogizace ve formátu MARC 21
  4. Mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice : komentovaný oficiální překlad / [přeložili David Marx, Ivan Staněk] .  Praha :  Grada Publishing,  2004 .  287 s.   [1, currently available 1]
    Mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice
  5. ELAG 2001 : 25th library system seminar Prague, 6-8 June 2001 : integrating heterogeneous resources / compiled and edited by Adolf Knoll and Martin Svoboda in co-operation with Paula Goossens .  Prague :  National Library of Czech Republic,  2002 .  337 s.   [1, currently available 1]
    ELAG 2001
  6. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 2.], Rejstřík klíčových slov. Sv. 1, Absolutní - patenty .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  170 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 1.], Systematická část / překlad Anežka Králová .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  276 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 2.], Rejstřík klíčových slov. Sv. 2, Patofyziologie - zvuku .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  S. 171-343   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.