Search results
- Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2014 . 425 s. [1, currently available 0]
- Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2013 . 496 s. [1, currently available 1]
- Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2012 . 494 s. [1, currently available 1]
- Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2012 . 569 s. [1, currently available 1]
- Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková] . Ostrava : Key Publishing, 2011 . 127 s. [1, currently available 1]
- Svět potravin a kouzlo biotechnologií : 24. letní škola / [kolektiv autorů ; editor Ivana Picková] . Ostrava : Key Publishing, 2010 . 116 s. [1, currently available 1]
- Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2009 . 536 s. [1, currently available 1]
- Prof. Ing. RNDr. DrSc. Karel Šandera : život a dílo / Vladimír Valter . Praha : Českomoravský cukrovarnický spolek, 2003 . 52 s. [1, currently available 1]
- Základní metody genového inženýrství . [Praha] : JPM Tisk, 2003 . 53 s. [1, currently available 1]
- Fakulta potravinářské a biochemické technologie . Praha : Vydavatelství VŠCHT, 2002 . 40 s. [1, currently available 1]