Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0044265 xodb^"
  1. Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie,  2002 .  141 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Hygiena výroby a distribuce potravin / Zdeněk Matyáš, Jiří Vítovec .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1999 .  191 s.   [1, currently available 1]
    Hygiena výroby a distribuce potravin
  3. Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body : HACCP / Zdeněk Matyáš .  Brno :  Centrum hygieny potravinových řetězců,  1993 .  85 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : určeno pro posl. Vys. šk. veterinární v Brně / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1990 .  292 s.   [1, currently available 1]
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
  5. Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text pro posl. Vys. školy veter. v Brně / Zdeněk Matyáš .  Praha :  SPN,  1989 .  53 s.   [1, currently available 1]
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
  6. Obecná hygiena a racionální výživa. II. díl, Základy racionální výživy / Karel Halačka, Zdeněk Matyáš .  Praha :  SPN,  1989 .  181 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Obecná hygiena a racionální výživa. II. díl, Základy racionální výživy / Karel Halačka, Zdeněk Matyáš .  Praha :  SPN,  1987 .  181 s.   [1, currently available 1]
    book
  8. Hygiena potravin. I, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] .  Praha :  SZN,  1965 .  629 s., [16] s. barev. obr. příl.   [1, currently available 1]
    book
  9. Úvod do kvantové fysiky polovodičů / Zdeněk Matyáš .  Praha :  Nakladatelství ČAV,  1954 .  385 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.