Search results
- Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002 . 141 s. [1, currently available 1]
- Hygiena výroby a distribuce potravin / Zdeněk Matyáš, Jiří Vítovec . České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1999 . 191 s. [1, currently available 1]
- Analýza nebezpečí a kritické kontrolní ochranné body : HACCP / Zdeněk Matyáš . Brno : Centrum hygieny potravinových řetězců, 1993 . 85 s. [1, currently available 1]
- Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : určeno pro posl. Vys. šk. veterinární v Brně / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990 . 292 s. [1, currently available 1]
- Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text pro posl. Vys. školy veter. v Brně / Zdeněk Matyáš . Praha : SPN, 1989 . 53 s. [1, currently available 1]
- Obecná hygiena a racionální výživa. II. díl, Základy racionální výživy / Karel Halačka, Zdeněk Matyáš . Praha : SPN, 1989 . 181 s. [1, currently available 1]
- Obecná hygiena a racionální výživa. II. díl, Základy racionální výživy / Karel Halačka, Zdeněk Matyáš . Praha : SPN, 1987 . 181 s. [1, currently available 1]
- Hygiena potravin. I, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] . Praha : SZN, 1965 . 629 s., [16] s. barev. obr. příl. [1, currently available 1]
- Úvod do kvantové fysiky polovodičů / Zdeněk Matyáš . Praha : Nakladatelství ČAV, 1954 . 385 s. [1, currently available 1]