Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0202557 xodb^"
  1. Chemical changes during food processing / Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek .  Amsterdam :  Elsevier,  1990 .  448 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Analýza potravin. Část B / Jan Pokorný, Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1986 .  39 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Chemie potravin / Jiří Davídek, Gustav Janíček, Jan Pokorný .  Praha : Bratislava :  SNTL ; Alfa,  1983 .  629 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Laboratorní příručka analýzy potravin / Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1981 .  718 s.   [1, currently available 1]
    book
  5. Laboratorní příručka analýzy potravin / Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1977 .  718 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.