Search results

Records found: 25  
Your query: Corporation = "Česká technologická platforma pro potraviny"
  1. Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, currently available 1]
    Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
  2. Pivo / Michaela Mezerová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, currently available 1]
    Pivo
  3. Sója a výrobky ze sóji / Radmila Dostálová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, currently available 1]
    Sója a výrobky ze sóji
  4. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich / Miloš Kavka .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  25 stran   [1, currently available 1]
    Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
  5. Svět kávy / Lenka Brzoňová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, currently available 1]
    Svět kávy
  6. Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato? / autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková .  Praha :  Potravinářská komora České republiky,  2017  54 stran   [1, currently available 1]
    Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato?
  7. Sýry a tvarohy / Oldřich Obermaier, Vladimír Čejna, Jiří Kopáček .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2016]  ©2016  27 stran   [1, currently available 1]
    Sýry a tvarohy
  8. Označování masných výrobků / Jan Katina .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  2016  19 stran   [1, currently available 1]
    Označování masných výrobků
  9. Obiloviny a luštěniny / Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2016  31 stran   [1, currently available 1]
    Obiloviny a luštěniny
  10. Nutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2016  53 stran   [1, currently available 1]
    Nutričně významné látky v potravinách

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.