Search results

Records found: 14  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0019953^"
  1. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl I., Provozní měření / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing s.r.o.,  2017  584 stran   [1, currently available 1]
    Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
  2. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing s.r.o.,  2017  616 stran   [1, currently available 1]
    Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
  3. Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  KEY Publishing s.r.o.,  2015  804 stran   [1, currently available 1]
    Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
  4. Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2014 .  425 s.   [1, currently available 1]
    Potravinářské zbožíznalství
  5. Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2013 .  496 s.   [1, currently available 1]
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
  6. Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  494 s.   [1, currently available 1]
    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
  7. Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  569 s.   [1, currently available 1]
    Přehled tradičních potravinářských výrob
  8. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 .  536 s.   [1, currently available 1]
    Co byste měli vědět o výrobě potravin?
  9. Procesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2003 .  308 s.   [1, currently available 1]
    Procesy potravinářských a biochemických výrob
  10. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2002 .  300 s.   [1, currently available 1]
    Technologie potravin I

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.