Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0205912 amg^"
  1. Konzervace, skladování a úpravy objemných krmiv : (přednášky) / Petr Doležal a kol. .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2006 .  247 s.  
    Konzervace, skladování a úpravy objemných krmiv
  2. Skladování a konzervace zemědělských produktů / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta, Katedra obchodu a financí,  2003 .  147 s.  
    Skladování a konzervace zemědělských produktů
  3. Informační zpravodaj : výběr aktuálních technických a ekonomických informací .  Pardubice :  Továrny mlýnských strojů,  1988-1990 .  3 sv.  
    unrecognised
  4. Perspektivní systém výroby a skladování kvalitního sena : sborník přednášek : Znojmo, 14. 3. 1990 / [uspořádal Petr Doležal] .  Pohořelice :  Pobočka ČSVTS při VÚVZ Pohořelice,  1990 .  129 s.  
    Perspektivní systém výroby a skladování kvalitního sena
  5. Dlouhodobé skladování ovoce / V.A. Gudkovskij ; [z ruského originálu přeložil Ivan Langer] .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1984 .  175 s.  
    Dlouhodobé skladování ovoce
  6. Skladování a zpracování rostlinných výrobků / Dudáš a kolektiv .  Praha : V Bratislavě :  Státní zemědělské nakladatelství : Príroda,  1981 .  383 s.  
    Skladování a zpracování rostlinných výrobků
  7. Brambory / Hruška a kolektiv ; [ilustrace Vlastimil Choc] .  Praha :  SZN,  1974 .  416 s., [4] s. barev. fot. příl.  
    Brambory
  8. Krechtování bramborů : ze stanice pro choroby rostlinné při Král. české akademii hospodářské v Táboře / podává Adolf Kutín .  V Praze :  Ústŕední zemědělské knihkupectví (A. Neubert),  1912  14 stran  
    Krechtování bramborů
  9. Gakby se letošnj hogná zásoba bramborů (zemčat) neylépe zachowati a použiti dala / od českého majitele statků .  W Praze :  Josefa Fetterlowá,  1828 .  16 s.  
    Gakby se letošnj hogná zásoba bramborů (zemčat) neylépe zachowati a použiti dala


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.